בית » SaaS - תוכנה כשירות, ענן Google Apps

תכונה חדשה: ביטול מחיקת משתמש

פורסם על ידי בתאריך 18 ביוני 2012 – 00:24אין תגובות

אם ביצעתם בטעות פעולת מחיקת משתמש ממערכת Google Apps, תכונה חדשה של המערכת תחסוך לכם דפיקות לב והרבה הסברים לממונים עליכם ולמשתמשים שלכם.תכונת ביטול מחיקת משתמש הינה תכונה שלקוחות רבים ביקשו לראות כחלק ממערכת Google Apps for Business. עם הוספת תכונה זו, מנהלי המערכת יכולים כעת להשתמש בממשק ניהול המערכת על מנת לבטל פעולת מחיקת משתמש אשר בוצעה בטעות, ולשחזר את מירב המידע של אותו משתמש ואף את כולו.

על מנת לבצע את פעולת ביטול מחיקת משתמש, התנאים הבאים צריכים להתקיים:

  • יש צורך בהרשאות הניהול הגבוהות ביותר (Super Administrator).
  • ניתן לשחזר משתמשים עד 5 ימים ממועד מחיקתם.
  • בעת שחזור חשבון משתמש במערכת, אסור שיהיה קיים חשבון נוסף עם אותו שם, כתובת דוא"ל זהה, או קבוצה בעלת שם זהה לשם המשתמש המשוחזר.
  • לא ניתן לשחזר חשבון משתמש במידה ונעשה שימוש בכל רשיונות המשתמשים.
  • ניתן לבצע שחזור חשבון רק ברמה הארגונית העליונה ביותר, גם אם החשבון היה שייך לרמה נמוכה יותר בעת מחיקתו.

 

כיצד לבצע ביטול מחיקת משתמש:

  1. הכנס אל ממשק ניהול המערכת.
  2. בחר בחוצץ Organization & users.
  3. יש להכנס לתפריט List, ולבחור ב- Recently deleted users.
  4. סמן את המשתמש המיועד לשחזור. אם המשתמש אינו מופיע ברשימה, לא ניתן לשחזר אותו.
  5. בחר ב More actions ולאחר מכן ב Undelete .
תגיות: , , ,